PopulærtPGA TourThe American Express er fyldt med verdensstjerner i år

The American Express er fyldt med verdensstjerner i år

Efter to uger på Hawaii er PGA TOUR taget til det amerikanske fastland og The American Express i Californien, hvor fem af verdens syv bedste spillere er til start.

Hele turneringen kan ses på discovery+ (og Eurosport 2, red.) med danske kommentatorer.

The American Express spilles som pro-am, og derfor er der hele tre baner i spil for at kunne afvikle turneringen. Alle spiller altså tre runder før cuttet lørdag, og så er der kun en enkelt finalerunde søndag med alle på samme bane.

Scottie Scheffler er nummer to på verdensranglisten, men kan tilbageerobre førstepladsen med et godt resultat i turneringen. Udover Scheffler er Jon Rahm, Patrick Cantlay, Xander Schauffele og Will Zalatoris med til start. Alle spillere er i top-7 på verdensranglisten, og i alt er halvdelen af verdens top-20 med til start.

Jon Rahm vandt her i 2018, og efter sejren på Hawaii i forrige uge må spanieren regnes som feltets allerstørste favorit. Cantlay har også en god historik på banerne ved La Quinta Resort i Californien. Cantlay sluttede på andenpladsen i 2021 efter Si Woo Kim. Sydkoreaneren kommer med en frisk sejr fra Sony Open, så hold også øje med ham i denne uge.

The American Express er første del af det såkaldte West Coast Swing, og et traditionsrigt stop på touren. Det er 64. gang, at turneringen spilles, og listen af prominente vindere er lang.

Tony Finau, Sam Burns og Cameron Young er på jagt efter sejren og point til den amerikanske Ryder Cup liste, mens Tom Kim nok gerne vil revanchere sit missede cut fra Sony Open i sidste uge. Udover de mange velkendte profiler, så er der naturligvis langt de fleste af de nye spillere fra sidste års Korn Ferry Tour, der alle håber på en god start på året.

discovery+ seere kan fra denne uge se endnu mere livegolf. Antallet af Featured Groups i PGA Tour Live er igen oppe på fire, så nu er der flere såkaldte feeds at vælge i mellem inden hovedsendingen med dansk kommentator begynder.

PGA Tour Live begynder kl. 17.30 dansk tid alle fire dage.

The American Express kan følges på discovery+ (og Eurosport 2, red.)

Torsdag den 19.1.: 21.00 – 01.00
Fredag den 20.1.: 21.00 – 01.00
Lørdag den 21.1.: 21.00 – 01.00
Søndag den 22.1.: 21.00 – 01.00

Thomas Troels Smith og Andreas Hartø kommenterer.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Spieth, Hovland og Gareth Bale er hovednavnene på Pebble Beach

Det er tid til den traditionsrige AT&T Pebble Beach Pro-Am, hvor PGA Touren har besøg af en lang række kendisser fra sportens og kulturens...

Challenge Tourens 2023 sæson

Der spilles om flere penge end nogensinde før på Challenge Touren, hvor 2023 sæsonen kommer består af mindst 29 turneringer i 18 forskellige lande. Mindst...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk