Flyselskabet Norwegian har lanceret en ny kampagne for at lokke golfspillere ombord på deres fly til deres spanske golfdestinationer fra Aalborg og Københavns Lufthavn.

Hvis man bestiller sin flybillet online inden den 31. oktober 2018 til en rejse fra den 1. november 2018 – 23. marts 2019, kan man medbringe sin golfbag gratis til de spanske golfdestinationer.

Brug koden FREEGOLF når du bestiller

For at benytte sig af tilbuddet skal man indtaste koden FREEGOLF. Dermed sparer man op mod 350 kroner.

Tilbuddet gælder de spanske golfdestinationer, som Norwegian flyver til fra Aalborg og Københavns Lufthavn. Fra Aalborg Lufthavn er det Malaga og Las Palmas. Fra Københavns Lufthavn er det Malaga, Alicante, Palma de Mallorca, Las Palmas og Tenerife.

– Vi oplever, at flere og flere golfspillere flyver med os på golfferien. Derfor er jeg glad for, at vi kan tilbyde dem at tage golftasken med uden at skulle betale ekstra. Sydspanien, Kanarie-øerne og Mallorca er glimrende golfdestinationer med rigtige gode baner. Vi glæder os til at byde alle – uanset golfhandicap – velkommen ombord på vores moderne, komfortable fly med gratis wifi, siger Johan Bisgaard Larsen, der er marketingchef i Norwegian i en pressemeddelelse.

www.norwegian.com/dk

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.