ECCO TourSvensk føring efter smuk efterårsdag på Great Northern

Svensk føring efter smuk efterårsdag på Great Northern

Great Northern viste sig frem fra sin allerflotteste side, da forsvarende vinder Peter Launer Bæk, slog ud klokken 7.30 onsdag morgen. Morgendisen lettede, solen brød igennem, og alle flagduge hang slapt ned, da vinden havde besluttet sig for at den ikke ville genere spillerne denne morgen.

Svenske Erik Lindwall gik en forrygende runde i otte slag under par (64) på en vanvittig flot efterårsdag ved Great Northern Challenge på det flotte anlæg i Kerteminde.

Selv med en bogey på kortet, lykkedes det for svenskeren, der er nummer 56 på Road to Europe ranglisten, at komme i mål med en flot runde i otte under. Han startede fra hul 10 med fire par, men så rullede han en eagle i på 14., en birdie på 15. og så endnu en birdie på 17.

På svenskerens bag-ni, banens for-ni, satte han endnu tre birdie, en eagle på hul 7 og en bogey på hul 4.

Den flotte runde i 64 slag betyder, at Lindwall fører med to slag til islandske Axel Boasson og den danske amatør Frederik Birkelund. Boasson er nummer 16 og Birkelund nummer 9 på Road to Europe.

Svenske Viktor Edin ligger på fjerdepladsen i -5, Rasmus Broholt Lind er alene på femtepladsen. Sjettepladsen deles af blandt andre ranglistens nummer 2, 5 og 7 Jeppe Kristian Andersen, John Axelsen og Rasmus Holmberg i -3.

Der er 100.000 danske kroner til vinderen, og det er ca. det dobbelte af en normal turnering på Ecco Touren. Derfor kan der komme store forskydninger på ranglisten. Torsdag spilles anden runde, og fredag spiller de 30 bedst placerede, og lige, om sejren og den samlede præmiesum på 500.000 kroner.

Der er gratis adgang for publikum, så kom endelig og se med torsdag og fredag. De fem bedste på ranglisten får et kort til Challenge Touren, når sæsonen slutter på Møn i næste måned.

Leaderboard og startliste kan ses her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

Verdensranglisterne, 18. september 2023

Ryan Fox og Sahith Theegala vandt ugens største turneringer og rykkede frem, så de ligger på hver sin side af top-30. Hos kvinderne blev...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk