Epson TourSvære betingelser og kamp om cuttet på Symetra Tour

Svære betingelser og kamp om cuttet på Symetra Tour

Først blev starten forsinket i 2½ time på grund af tåge, og siden måtte man indstille spillet på grund af kraftig blæst. Vejret var udfordrende på andendagen af Symetra Tour turneringen Garden City Charity Classic at Buffalo Dunes.

Stephanie Bertelsen er blandt 64 spillere, som ikke nåede at blive færdige med anden runde. Hun var nr. 27 i par efter første runde, men efter +5 på 11 huller er hun nu nr. 51 i +5.

Therese O’Hara nåede i klubhuset, og som nr. 61 i +6 efter to runder i +3, er hun lige udenfor cutgrænsen. Vi ikke med sikkerhed om hun klarer cuttet, men det vil hun formentlig gøre, da cuttet nok rykker sig til +6.

Dana Finkelstein fører i -8 foran Brittany Marchand, Wichanee Meechai og Jackie Stoelting i -4. Stoelting har spillet 8 huller af anden runde, mens de øvrige er færdige.

Garden City Charity Classic at Buffalo Dunes, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kipp Popert vandt G4D Tour @ Magical Kenya Open

Verdensetteren Kipp Popert vandt sin 9. G4D Tour sejr i G4D Tour @ Magical Kenya Open, der blev spillet mandag og tirsdag inden ugens...

Ferie for Alle er klar til start med charterbranchen rigt repræsenteret

Størstedelen af charterbranchen er til stede på årets udgave af Ferie for Alle, der i det hele taget byder på et overflødighedshorn af ferieformer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk