ECCO TourStolt Wiis klar til anden omgang på Camiral: - Den gav noget...

Stolt Wiis klar til anden omgang på Camiral: – Den gav noget selvtillid

Torsdag starter årets anden turnering på ECCO Tour. Camiral Golf & Wellness Championship er navnet på den sidste turnering i Spanien i denne omgang.

Sebastian Wiis fra Odder sluttede tirsdag på andenpladsen efter at have tabt omspillet ved ECCO Tour Spanish Masters til svenske Joakim Wikström.

– Den gjorde selvfølgelig ondt i momentet, siger Wiis. Men her dagen derpå er det alligevel andre følelser, der har taget over.

– Jeg er klart mest stolt af præstationen. Jeg stod efter hul 17, og jeg kunne ikke få net-forbindelsen til at virke, så jeg kunne ikke se leaderboardet. Nogle af de andre danskere gik med derude, og de fortalte, at jeg skulle bruge en eagle på 18., fordi Wikström allerede var inde i -7.

18. hul er et par 5 hul, og Sebastian fortæller om det slag som allerede er beskrevet som “årets slag på Nordic League og ECCO Tour”.

– Jeg står med 195 meter ind og har taget fem-jernet frem, men der laver jeg den vigtigste “club-ned-beslutning” i min karriere. Så jeg gik ned i et seks-jern, og så moser jeg den bare på vilje og adrenalin. Op til 3 fod.

Med den eagle sikrede Wiis sig en plads i omspillet, som han tabte på andet hul til Wikström.

– Det er anden gang jeg taber til Wikström. I 2021 på Samsø vandt han også foran mig på andenpladsen, så nu er det min tur, siger Wiis fuld af selvtillid.

Når Camiral Golf & Wellness Championship starter torsdag, skal Wiis og Wikström ud i samme bold klokken 9.00 fra hul 1 på Tour Course. Der er med andre ord lagt op til revanche og endnu et battle mellem de to.

Sebastian Wiis er efter andenpladsen den bedst placerede dansker på Road to Europe, hvor han ligger nummer seks. Svenske Charlie Lindh fører efter tre top 5-placeringer i træk. Charlie slår ud 10 minutter før Wiis og Wikström fra samme hul.

Du kan følge live scoring og se tee times på linket herunder. Følg også med på ECCO Tours Instagram og Facebook-sider.

LEADERBOARD CAMIRAL GOLF & WELLNESS CHAMPIONSHIP

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Gustav Frimodt fører foran Frederik Kjettrup på PGA Tour Americas

Gustav Frimodt og Frederik Kjettrup har fået en forrygende start i deres debut på PGA Tour Americas, hvor de er nr. 1 og 2 efter...

Verdensranglisterne, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau rykkede frem som nr. 10 i verden, hvilket dog ikke er nok for ham til at kvalificere sig til OL. Lilia Vu...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk