DiverseStillingen er tæt i DA-Masters

Stillingen er tæt i DA-Masters

Kun 5 slag skiller de 11 første spillere i toppen af DA-Masters.

Scores var generelt høje i tredje runde af DA-Masters, hvor nerverne givet spillede ind, da der skulle cuttes ned til 50% af feltet. Bedste score var en 75’er af Patrick Solhøj, Skovbo, der vandt turneringen i 2016. Han er 10 slag efter turneringens førende spiller, Allan Andersen, der med en 77’er i tredje runde er +8 totalt.

Patrick Solhøj – Foto: DA-Masters

På de næste pladser ligger Nicolai Trolle fra Great Northern, der spiller fra +1, Niels Abild; Holbæk, med 33 slag på banen og Inge Hartmeyer, Nordvestjysk, der er hhv. 1, 2 og 3 slag efter.

Der er lagt op til en spændende finalerunde, hvor der er lovet 28 gr. men også en hel del vind. Der er præmie til de 15 bedste og kr. 100.000 til Hole In One på hul 18, der måler 147 meter.

DA-Masters 2019, Agadir – leaderboard

Nicolai Trolle – Foto: DA-Masters

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

28 danske Challenge Tour sejre

24-årige Rasmus Neergaard-Petersen vandt sin første Challenge Tour sejr i Kolkata Challenge. Det var den 28. danske Challenge sejr gennem årene. Efter tre danske Challenge...

Se alle Nicolai Højgaards slag under Ryder Cup 2023

Det er næsten et halvt år siden at Europa og Nicolai Højgaard vandt Ryder Cup 2023, men der bliver fortsat produceret videoer med forskellige...