Legends TourSteen Tinning rykkede frem på Jersey

Steen Tinning rykkede frem på Jersey

Steen Tinning har haft store problemer med ryggen, men fredag rykkede han 19 pladser frem i Acorn Jersey Open, hvor han er i top-15 inden finalerunden.

Torsdag skrev vi om Tinnings problemer med ryggen. Han formåede dog at gå en god anden runde i -3, så han er nr. 14 i -2 inden finalerunden.

På sin hjemmeside skriver Steen Tinning, at han ikke havde problemer med ryggen i dag. Det var tæt på at gå galt, men uden rygsmerterne spillede han en god runde og havde putteren været varmere, så kunne det have været en meget lav runde.

Woosnam fører med to slag
Ian Woosnam var ligeledes rundt i -3, så han fører i -10 foran Gordon Manson, Des Smyth og Gary Wolstenholme i -8. Paul Broadhurst er alene på 5. pladsen i -7.

Acorn Jersey Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Starttider i US Open 2024, lørdag

Se alle starttider for lørdagens tredje runde af US Open på Pinehurst No. 2 nedenfor. Ludvig Åberg fører i -5 foran Bryson DeChambeau, Thomas Detry...

Åberg fører US Open – Nicolai Højgaard nr. 21 efter 2. runde

Ludvig Åberg overtog føringen i US Open, hvor Nicolai Højgaard er nr. 21. Nicolai Højgaard er nr. 21, mens Frederik Kjettrup missede cuttet. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk