Legends TourSteen Tinning rykkede frem på Jersey

Steen Tinning rykkede frem på Jersey

Steen Tinning har haft store problemer med ryggen, men fredag rykkede han 19 pladser frem i Acorn Jersey Open, hvor han er i top-15 inden finalerunden.

Torsdag skrev vi om Tinnings problemer med ryggen. Han formåede dog at gå en god anden runde i -3, så han er nr. 14 i -2 inden finalerunden.

På sin hjemmeside skriver Steen Tinning, at han ikke havde problemer med ryggen i dag. Det var tæt på at gå galt, men uden rygsmerterne spillede han en god runde og havde putteren været varmere, så kunne det have været en meget lav runde.

Woosnam fører med to slag
Ian Woosnam var ligeledes rundt i -3, så han fører i -10 foran Gordon Manson, Des Smyth og Gary Wolstenholme i -8. Paul Broadhurst er alene på 5. pladsen i -7.

Acorn Jersey Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Christofer Rahm vandt ECCO Tour Spanish Open

Christofer Rahm vandt ECCO Tour Spanish Open, der var sæsonpremieren på ECCO Tour og den tredje Nordic League turnering efter to Cutter & Buck...

Jacob Jørgensen blev nr. 3 i Golf Mad Ch’ship på Pro Golf Tour

James Meyer de Beco fra Belgien vandt sin første Pro Golf Tour sejr i Golf Mad Championship på Lykia Golf Links i Tyrkiet, hvor...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk