Efter to store pengestærke Rolex Series turneringer med 7 mio. $ i præmiesum er det hurtigt hverdag igen med fire 1 mio. € turneringer frem til Masters.

Først er det Scottish Championship presented by AXA, der er endnu en ny turnering som Europa Touren har arrangerer på Fairmont St Andrews.

De fleste danskere holder en pause, så Benjamin Poke, Nicolai Højgaard og Martin Simonsen er de tre eneste danske deltagere.

Man har været langt nede i kategorierne for at fylde feltet, så en række spillere der klarede cuttet på Tourskolen i 2019, men ikke fik kortet, er kommet med.

Benjamin Poke – Foto: golfsupport.nl

Flere store navne er med, og der er seks fra top-100 på verdensranglisten idet Lee Westwood (nr. 42), Matt Wallace (50), Sam Horsfield (86), Aaron Rai (90), Robert MacIntyre (92) og Eddie Pepperell (93) er med.

Fairmont St Andrews består udover et stort Fairmont hotel bl.a. også af to golfbaner, der er designet af Sam Torrance. Det ligger lige sydøst for byen St Andrews, som man således kan se fra resortet.

Der spilles på Torrance Course, som er designet af Sam Torrance og åbnede i år 2001, men siden er nogle huller blevet redesignet. Legenden Gene Sarazen lavede i øvrigt nogle udkast til en bane på jorden, da han besøgte området med den tidligere amerikanske ejer og bygherre, Don Panoz.

Det er første gang Europa Touren besøger banen, som tidligere har været vært i The Open kvalifikationen og for seks gange for Scottish Senior Open.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Tidsforskellen er -1 time. Nedenfor ses udvalgte starttider for de første to runder i dansk tid. En * angiver start fra 10. hul, som man begynder på igen.

Torsdag / Fredag

09:10* / 13:15 – Brandon Stone – Grant Forrest – Eddie Pepperell
09:20* / 13:25 – Lee Westwood – Robert MacIntyre – Aaron Rai
09:30* / 13:35 – Connor Syme – Renato Paratore – Stephen Gallacher
09:40* / 13:45 – Wade Ormsby – David Drysdale – Scott Jamieson

13:05 / 09:00* – Martin Simonsen – Kristoffer Reitan – Philip Eriksson
13:15 / 09:10* – Justin Harding – Kiradech Aphibarnrat – Marc Warren
13:25 / 09:20* – Matt Wallace – Sam Horsfield – Padraig Harrington
13:25* / 09:20 – Adrien Saddier – Benjamin Poke – Ganganjeet Bhullar
13:35 / 09:30* – Richie Ramsay – Paul Waring – Scott Hend
13:45 / 09:40* – David Law – Min Woo Lee – Nicolai Højgaard  

Scottish Championship presented by AXA, starttider

Scottish Championship presented by AXA, leaderboard

Matt Wallace – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.