KlubnytSpil med-Dag gav 500 nye golfspillere

Spil med-Dag gav 500 nye golfspillere

En række danske golfklubber holdt søndag d. 21 August 2016 åbent hus for alle med interesse for golf, og det gav 500 helt nye medlemmer til de 62 klubber som var med.

Idéen var, at både børn og voksne i de deltagende klubber kunne tage en ikke-golfspillende ven med og på den måde prøve spillet.

– Golf er en fantastisk sport, og den bedste måde at blive introduceret til sporten er at gøre det gennem en god ven eller et familiemedlem. At det lykkedes at få 500 nye medlemmer til de 62 klubber er tilfredsstillende, for det viser, at der hele året er et stort potentiale i at rekruttere nye til golfsporten, siger Morten Backhausen, direktør i Dansk Golf Union.

I alt var der 1.000 besøgende og 1.000 medlemmer som deltog i Spil med-dagen. Med 500 indmeldelser ud af 1.000 ikke-golfspillende gæster viser Spil med-Dagen sig at være en meget effektiv rekrutteringsaktivitet.

C More Golf tilbød en måneds gratis streaming-abonnement til alle, som spillede med på dagen – både golfspillere og gæster. Derudover var der en hole-in-one præmie på højkant på tværs af de deltagende klubber. Hovedpræmien var en rejse for to personer til at overvære en afdeling af FedEx Cup’en i Boston, USA den 2. – 5. september 2016. Vinderen blev Niels Falkenberg fra Skive Golfklub, som lavede hole-in-one på på hul 5.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Joaquin Niemann vandt LIV Golf Jeddah – anden sejr i år

Joaquin Niemann vandt den individuelle turnering ved LIV Golf Jeddah i Saudi Arabien, mens Crushers GC med Bryson DeChambeau som kaptajn vandt holdturneringen. Adrian...

Johan Gumberg vandt SDC Championship

Amerikanske Johan Gumberg vandt DP World Tour turneringen SDC Championship, der også var tællende til Sunshine Tour. Han vandt efter omspil mod Robin Tiger...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk