Ud over de 30 professionelle spillere i feltet ved gårsdagens stillede tre af Danmarks bedste amatører op ved The Scandinavian Challenge presented by RHB Development og Danders & More. Collegespilleren Søren Lind samt to af The Scandinavians talenter, Sebastian Friedrichsen og Frederik Birkelund.

Søren Lind spiller til dagligt collegegolf i San Francisco, men er hjemme i Danmark henover sommeren, og i går fik han en mulighed for at måle sig mod et stærkt felt af Danmarks bedste golfspillere.

Søren Lind begyndte runden med bogeys på både hul 2 og hul 3, men det rystede ikke den 23-årige dansker. Tre birdies på stribe på de efterfølgende huller, inden han satte turbo på birdiemaskinen på de sidste ni huller. Søren Lind sluttede fire slag under par, blandt andet med birdies på 17. og 18.

Dermed endte han på fjerdepladsen et enkelt slag efter de tre vindere, Martin Leth Simonsen, Nicolai Tinning og Morten Ørum Madsen.

– Det var en rigtig god dag, og jeg er så glad for at jeg fik muligheden for at spille med, siger Søren Lind, der skal tilbage til USA til august og spille sit sidste år som amatør for San Francisco Dons inden han planlægger at blive professionel om et år.

.
.

Søren Lind hjalp også sit hold, Soft Design, til en suveræn sejr i holdkonkurrencen hvor holdet var hele otte point bedre end de tre hold på andenpladsen.

– Det har været en fantastisk dag, og Søren holdt humøret højt, og hjalp os rigtig meget, siger Bo Povlsen fra Soft Design, der allerede glæder sig til at komme igen næste år.

The Scandinavians egne talenter viste sig flot frem

Både Sebastian Friedrichsen og Frederik Birkelund fra The Scandinavians eget talentprogram viste, at de sagtens kan spille med blandt de profesionelle. Birkelund var tre unde par halvvejs, men havde det svært i vinden på de sidste huller, og efter et par bogies og “kun” pars på de to afsluttende huller, så endte han en under par. Det rakte til en delt ottendeplads, men ligesom Søren Lind fik han som amatør ikke del i de præmiepenge, han som pro ville have vundet.

Sebastian Friedrichsen kom til The Scandinavian Challenge efter en flot fjerdeplads på ECCO Tour, men havde ligesom Birkelund sine udfordringer på bag 9, og endte på en delt 16. plads.

Arrangør Thomas Stuer-Lauridsen fra Golf Business Partner er glad for at have de talenfulde amatører med i The Scandinavian Challenge, og er ikke overrasket over deres niveau.

– Jeg kendte jo Sebastian og Frederik i forvejen her fra The Scandinavian, og ved hvad de kan, ikke mindst på hjemmebanen, og så var det fantastisk at se Søren i dag. De spillere der er på College kan godt gå at “gemme” sig lidt i USA, men Søren Lind behøver ikke at gemme sig. Han er virkelig talentfuld, og han viste i dag, at han har en spændende fremtid foran sig, siger Thomas Stuer Lauridsen.

The Scandinavian Challenge – Presented by RHB Development og Danders & More, resultat

The Scandinavian Challenge presented by Danders & More og RHB Development har deltagelse af 33 danske og skandinaviske proer, der spiller om en samlet rekord præmiesum på 300.000 kroner, med 100.000 kroner til vinderen.

De tre vindere; Martin Leth Simonsen, Morten Ørum Madsen og Nicolai Tinning – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.