PopulærtDP World TourSøren Kjeldsen har trukket sig fra Trophee Hassan II

Søren Kjeldsen har trukket sig fra Trophee Hassan II

Søren Kjeldsen stillede ikke til start i fredagens anden runde af Trophee Hassan II, da han havde ondt i ryggen.

Morten Sandorff – der er til turneringen i Marokko – oplyser til 19hul.dk, at Kjeldsen varmede op i morges, men ikke gik på banen, da han havde problemer med en skade i ryggen.

Kjeldsen har døjet med ryggen hele ugen. Han fik behandlinger tirsdag, spillede prøverunde onsdag, og slap nogenlunde igennem første runde. Men under fredagens opvarmning stod det klart at ugen var slut for den danske tourveteran.

Lasse Jensen, der var bedste dansker efter første runde, Jeff Winther og Joachim B Hansen har en sen starttid i anden runde, så i skrivende stund er de ikke begyndt på deres runder.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte -se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Trophee Hassan II, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

Verdensranglisterne, 15. april 2024

Scottie Scheffler udbyggede sin føring som verdens bedste med sin anden Masters sejr på tre år. Og Ludvig Åberg er nu helt fremme på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk