Den eftertragtede Ronald McDonald BørneFond Charity Golf Cup, er netop med stor succes igen spillet på banerne hos The Scandinavian Golf Club i Farum. Velgørenhedscuppen blev støttet af en række af de bedste danske golfspillere.

Det var 18. gang Ronald McDonald BørneFond afholdt den eftertragtede Charity Golf Cup, hvor der indsamles penge til fordel for Ronald McDonald Hus ved Rigshospitalet. Hvert år bor ca. 100 familier i Ronald McDonald Hus ved Rigshospitalet, som er et hjem uden for hjemmet, hvor familier med alvorligt syge børn indlagt på Rigshospitalet kan bo. Med en belægningsprocent i huset på 91% i sidste år, er der brug for hvér en krone.

Udsolgt tilløbsstykke

Arrangementet, var igen er udsolgt, og havde fint besøg af Europa Tour spiller, Søren Kjeldsen, golfkommentator Jesper Kjærbye og en hel række danske topspillere; Benjamin Poke, Jacob Pingel Lauridsen, Jeff Winther, Joachim B. Hansen, Mads Vibe-Hastrup, Nicolai Tinning og Victor Østerby – som alle med deres tilstedeværelse bakkede arrangementet op. Lene Høffner, der er fundraiser og eventmager for Ronald McDonald BørneFond er glad.

Både Europa tour spiller Søren Kjeldsen og fundraiser og eventmager Lene Høffner glæder sig over den
store opbakning cuppen hvert år får (privat foto).

– Vi er meget glade og taknemmelige for al den opbakning vi fik. Det er fantastisk at vi igen i år kunne melde udsolgt. Det motiverer os til at gøre endnu mere for syge børn og deres familier som bor i Ronald McDonald Hus. Det er virkelig rørende at både Søren Kjeldsen og alle de unge dygtige spillere igen mødte op, siger Lene Høffner.

– Ronald McDonald Hus modtager ikke offentlig støtte, så vi er helt afhængige af støtte udefra.

.
.
Hole in one

I år bød charity cuppen bl.a. også på en hole on one konkurrence på hul 17 med kr. 100.000 på højkant, fordelt 50/50 imellem vinderen og Ronald McDonald Hus. Ingen af deltagerne lykkedes med at udløse præmien. Til gengæld viste Søren Kjeldsen fin form og stor træfsikkerhed med en hole in one på hul 9, hvor der var ”Beat the pro”-konkurrence.

Dagen, er med årene er blevet noget helt særligt og har udvilket sig til et virkeligt tilløbsstykke, hvor golfentusiaster med hjertet på rette sted igen og igen deltager og støtter. The Scandinavian Golf Club lægger med glæde bane til den gode sag.

– Vi er glade for samarbejdet med Ronald McDonald BørneFond – og for at være med til at støtte det gode formål, udtaler David Shepherd, direktør i The Scandinavian Golf Club.

Karen Bjørløw Jacobsen, der er daglig leder af Ronald McDonald Hus ved Rigshospitalet udtaler:

– Vi er bare så glade for, at The Scandinavian Golf Club igen har valgt at støtte Ronald McDonald Hus. Støtten er afgørende og gør det muligt for os at hjælpe endnu flere familier med alvorligt syge børn.

I skrivende stund er regnskabet ved at blive gjort op og det tegner igen til et flot resultat på over kr. 300.000. Hvis du også vil støtte det gode formål, så tager Ronald McDonald BørneFond med glæde imod alle donationer på MobilePay 8000 eller fondens bankkonto, reg.: 7854 – konto: 1099301

Læs mere om Ronald McDonald BørneFond på www.rmbornefond.dk og om Ronald McDonald Hus ved Rigshospitalet på www.rmhus.dk.

Kontakt for mere info

Lene Høffner
Eventmager og Fundraiser
Tlf.: 3123 3099 Mobil: +45 2225 5292

Fakta om Ronald McDonald BørneFond Charity Golf Cup:
 • har været afholdt siden 2001
 • overskuddet fra cuppen sikrede sidste år 678 familieovernatninger i Ronald McDonald Hus
Fakta om Ronald McDonald BørneFond:
 • stiftet af McDonald’s Danmark i 1991
 • primære formål er at støtte Ronald McDonald Hus ved Rigshospitalet og derudover etablere nye huse i Danmark.
 • opførte det første danske Ronald McDonald Hus ved Rigshospitalet, København i 2002
 • opfører endnu et Ronald McDonald Hus ved Nyt Odense Universitets Hospital, som forventes åbnet i 2022
Fakta om Ronald McDonald Hus:
 • huser hvert år ca. 100 familier med et alvorligt sygt barn indlagt på Rigshospitalet
 • i 2017 boede familierne i gennemsnit 19 dage i huset
 • over 2.100 familier har boet i huset siden åbningen i september 2002
 • husets belægningsprocent i 2017 var 91%
 • 89 % af familierne havde søskende med sig i huset
 • støttes og drives af midler indsamlet af Ronald McDonald BørneFond
Støttemuligheder:
 • MobilePay 8000
 • Kontante donationer på fondens bankkonto; reg.: 7854 – konto: 1099301

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.