Challenge TourSøgaard og Gløet missede cuttet

Søgaard og Gløet missede cuttet

De to danskere i ugens Challenge Tour turnering fik en elendig start, så det var ikke overraskende, at de begge missede cuttet.

Mads Søgaard gik anden runde i +1, så han missede cuttet som nr. 136 i +8. Værre gik det for Christian Gløet, der blev nr. 150 i +14 efter en runde i +8.

Clément Sordet fører Le Vaudreuil Golf Challenge på Golf PGA France du Vaudreuil inden finalerunderne. Sordet gik dagens bedste runde i -7, så han fører i -12 foran Ross Kellett i -11.

Dylan Fritelli, Sebastian Heisele, Alexander Björk og Nick Cullen deler 3. pladsen i -10.

Den forsvarende mester Ryan Fox, der er med til OL for New Zealand, var på en delt 3. plads efter første runde. Efter en runde i +5 er han dog ude af topstriden, men med i weekenden som nr. 48 i -1.

Le Vaudreuil Golf Challenge, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk