KonkurrenceSidste chance for at vinde greenfee for op til 3.000 kr og...

Sidste chance for at vinde greenfee for op til 3.000 kr og bolde

Opdateret: Konkurrencen er slut. Stort tillykke til vinderen Tina Janne Thorsø, som er blevet kontaktet.

— oOo —

Søndag er sidste frist for at 2 dusin golfbolde samt 2 greenfee kuponer til en valgfri golfklub i Danmark (gyldige i resten af 2017). Afhængig af hvilken golfklub man vælger, så har præmien en værdi på mere end 3.000 kr.!

Det eneste du skal gøre for at vinde ugens præmie er at svare på følgende spørgsmål:

• Nævn den ene af de to spillere, som har vundet PGA Tour turneringen BMW Championship mere end en gang?

Send dit svar pr. mail til konkurrence@19hul.dk eller deltag på Facebook ved at skrive en kommentar til opslaget for konkurrencen.

Top-30 på FedExCup ranglisten er med i sæsonfinalen

Top-70 på FedExCup ranglisten er med i BMW Championship, hvorefter kun top-30 kvalificerer sig til den kommende uges Tour Championship.

C More Golf sender direkte fra PGA Tour, og konkurrencen afholdes i samarbejde med dem. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Du kan deltage i konkurrencen frem til og med på søndag den 17. september 2017.

BMW Championship, leaderboard

FedExCup live-stilling

Taylor Pendrith vandt The CJ CUP at Byron Nelson

Taylor Pendrith vandt sin første PGA Tour sejr i The CJ CUP at Byron Nelson, hvor Thorbjørn Olesen missede cuttet. Se højdepunkter fra finalerunden...

Scott Dunlap vandt Insperity Inv. efter 36 huller på én dag

Scott Dunlap vandt Insperity Invitational på PGA Tour Champions, hvor Thomas Bjørn var med. Turneringen blev forsinket og siden afkortet til 36 huller lørdag...