KonkurrenceSidste chance for at vinde golfbolde og gavekort på 1.000 kr.

Sidste chance for at vinde golfbolde og gavekort på 1.000 kr.

Opdateret: Konkurrencen er slut. Stort tillykke til vinderen Mathias Bukhave Nielsen, som er blevet kontaktet.

— oOo —

Mandag er sidste frist for at deltage i denne uges FedExCup konkurrence, hvor du kan vinde et dusin golfbolde og et gavekort på 1.000 kr. til Golf Experten.

Det eneste du skal gøre for at vinde ugens præmie er at svare på følgende spørgsmål:

• Hvem er den eneste spiller, som har vundet FedExCup’en mere end en gang?

Send dit svar pr. mail til konkurrence@19hul.dk eller deltag på Facebook ved at skrive en kommentar til opslaget fra i torsdags den 31. august.

Du kan deltage i konkurrencen frem til og med mandag den 4. september 2017.

Se mandagens finalerunde af Dell Technologies Championship

Denne uges Dell Technologies Championship er den anden af de fire turneringer i PGA Tourens FedExCup slutspil. I samarbejde med C More Golf, der sender alle turneringerne direkte, kører vi en række konkurrencer her på 19hul.dk.

C More Golf sender mandagens finalerunde direkte fra kl. 17:30 – 00. Allerede fra kl. 14:30 kan man se featured groups/holes.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

5.500 mennesker kiggede forbi på Golfens Dag

Golfens Dag søndag var velbesøgt, og omkring 5.500 var ude og snuse til golfsporten søndag, da 140 klubber åbnede dørene. Det vurderer Dansk Golf Union...

Kvinder: Penge- og pointranglister, 15. april 2024

Svenske Anna Magnusson vandt Terre Blanche Ladies Open, der var sæsonpremieren på LET Access Series. Syv danskere var med, og Fie Olsen blev bedste...