Sidste chance for at købe billetter til The Open 2022 på St Andrews

Der er enorm interesse for at blive tilskuer til den 150. udgave af The Open på legendariske Old Course at St Andrews fra den 14. – 17. juli 2022. Senest mandag skal man registrere sig for at komme med i en lodtrækning om mulighed for at købe billetter.

Arrangørerne R&A var opmærksomme på den ekstraordinært store interesse for at købe billetter til The Open på Old Course, så derfor laver man en lodtrækning. Der er allerede registreret interesse for 1,2 mio. billetter, og frem til frokost på mandag, kan man registre sig på The Opens hjemmeside.

Kort fortalt skal man have en gratis The One Club konto og registrere sig for at komme med i lodtrækningen på theopen.com/150th-ticket-ballot.

820 kroner for en dagsbillet

Hvis man vinder lodtrækningen om billetter skal man så også købe billetter, og det er ikke helt billigt.

En voksen-billet koster 95 £ pr. turneringsdag fra torsdag til søndag, og mellem 20 £ – 50 £ på træningsdagene. Det er halv pris for unge mellem 16 – 24 og gratis for juniorer under 16 år.

95 £ svarer til ca. 820 danske kroner, og det er som nævnt pr. turneringsdag.

Det store leaderboard ved 18. green efter The Open 2021 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.