PopulærtLPGAShanshan Feng jagter endnu en sejr i Malaysia

Shanshan Feng jagter endnu en sejr i Malaysia

Dårligt vejr forsinkede Sime Darby LPGA Malaysia, hvor 15 spillere mangler at færdigspille tredje runde.

Shanshan Feng nåede at spille 17 huller i -7, så hun fører i -13 foran Anna Nordqvist som er i -12 efter 15 huller. Amy Yang er nr, 3 i -11 efter 15 huller.

Feng vandt turneringen i 2014, mens hun blev nr. 2 i både 2013 og 2015.

Suzann Pettersen er på en delt 4. plads i -9 efter en runde i -5, mens Lydia Ko rykkede frem til en 6. plads i -8 efter sin runde i -6. Den forsvarende mester Jessica Korda er nr. 8 i -7.

Ariya Jutanugarn er nr. 41 i par og Brooke M Henderson nr. 68 i +10.

Viaplay.dk sender direkte om morgenen, mens turneringen kan ses forskudt på Viasat Golf om eftermiddagen og sent om aftenen. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Sime Darby LPGA Malaysia, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se top-10 med dyr under PGA Tour turneringer

Der er mange dyr på golfbanerne, og for mange er naturoplevelser en del af fornøjelserne ved at spille golf. Indimellem blander dyrene sig dog...

Nick Carlson vandt Next Golf Tour på Innisbrook efter drama

Med bl.a. et holet slag fra 270 meter efter et drop vandt Nick "Bump" Carlson den sjette og sidste regulære Next Golf Tour turnering...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk