AmatøreliteSeniorerne vandt slagspil, men tabte i hulspil ved Hold EM

Seniorerne vandt slagspil, men tabte i hulspil ved Hold EM

I sidste uge blev der spillet Hold EM for seniorer, og her lærte de danske herrer, at der er forskel på slagspil og hulspil.

Det vidste de selvfølgelig godt i forvejen, men Danmark vandt slagspilskvalifikationen over 36 huller, men havde det meget svært i hulspil. Danmark vandt i +13, og skulle spille mod Skotland i kvartfinalen, hvor der spilles hulspil.

Efter de to slagspilsrunder var Danmark 25 slag bedre end Skotland, men Skotland vandt 4 – 1 over Danmark. Dermed var Danmark ude af medaljestriden, og efter nederlag på 2 – 3 til Spanien tabte de danske herrer 2 – 3 til Tyskand, så det endte med en danske 8. plads på Estonian Golf & Country Club i Estland.

Sverige vandt over England i finalen, men Irland fik bronze efter sejr over Skotland.

Hold EM for seniorer, Herrer – Flight A
– Flight B
– Flight C
– Slagspilskvalifikation / Individuelt

Tyskland vandt damernes EM – Danmark deltog ikke

Senior damerne spillede på Golf Arboretum i Slovenia, og her var Danmark ikke med.

Spanien vandt kvalifikationen foran Tyskland. Sverige blev nr. 8, men vandt kvartfinalen over Spanien og gik hele vejen til finalen.

Tyskland vandt guld, mens der var sølv til Sverige og bronze til Irland efter sejr over Schweitz.

Hold EM for seniorer, Damer – Flight A
– Flight B
– Flight C
– Slagspilskvalifikation / Individuelt

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk