PopulærtDP World TourSemifinalerne i WGC - Dell Technologies Match Play

Semifinalerne i WGC – Dell Technologies Match Play

Dustin Johnson, Hideto Tanihara, Bill Haas og Jon Rahm er klar til semifinalerne i WGC – Dell Technologies Match Play.

Søren Kjeldsen tabte til Jon Rahm i kvartfinalen, så Kjeldsen slutter på en delt 5. plads. Det giver ham en præmiecheck på 298.000 $ svarende til godt 2 mio. kr. samt 14,43 point til verdensranglisten, så han vil rykke omkring ti pladser frem fra sin nuværende placering som nr. 68.

De to semifinaler spilles fra søndag eftermiddag kl. 16 dansk tid inden finalen og match om 3./4. pladsen spilles søndag aften.

Nedenfor ses resultaterne og det videre forløb med angivelse af starttid i dansk tid. Tallet i parentes er spillerens seedning i turneringen baseret på denne uges placering på verdensranglisten (efter de fem afbud).

Scott Dunlap vandt Insperity Inv. efter 36 huller på én dag

Scott Dunlap vandt Insperity Invitational på PGA Tour Champions, hvor Thomas Bjørn var med. Turneringen blev forsinket og siden afkortet til 36 huller lørdag...

Peter Baker vandt Barbados Legends hosted by Ian Woosnam

Den europæiske senior tour, Legends Tour, indledte sæsonen på Barbados i Caribien, hvor Peter Baker vandt Barbados Legends hosted by Ian Woosnam efter omspil....