PopulærtPGA TourSe trailer for Full Swing sæson 2 på Netflix

Se trailer for Full Swing sæson 2 på Netflix

Den første sæson af Netflix serien Full Swing blev et hit, og fra onsdag den 6. marts 2024 kan man se sæson 2 på streamingtjenesten Netflix. Se traileren i videoen ovenfor.

Netflix følger spillere på og udenfor banen, og var også med under de fire majors i 2023 samt Ryder Cup. Og under Ryder Cup 2023 i Rom var det for undertegnede sjovt at se, hvordan små agile Netflix fotografer og lydmænd stillede sig helt andre steder end dem der lavede den live tv-dækning. For man kommer helt tæt på udvalgte profiler, og det er helt anderledes end at skulle filme en direkte produktion.

I sæson 2 følges særligt Rory McIlroy, Justin Thomas, Dustin Johnson, Rickie Fowler, Tom Kim, Joel Dahmen, Matt Fitzpatrick, Alex Fitzpatrick, Wyndham Clark, Keegan Bradley, og Justin Rose samt Ryder Cup kaptajnerne Luke Donald og Zach Johnson.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk