Se sjov video med Conor Moore der imiterer Masters deltagere

Se en sjov video med Conor Moore, der imiterer en række af deltagerne i Masters.

Den irske TV og radiovært Conor Moore er kendt for sine evne til at imitere andre. Ikke kun golfspillere, men han er god til at efterligne sportens største navne. Thomas Bjørn brugte Conor Moore op til Ryder Cup 2018, hvor han fik lavet en video med imitationer af alle de europæiske spillere – en angiveligt meget sjov video, som dog kun blev vist til spillerne.

Sidste år lavede Conor Moore en aftale med Golf Channel, som han har lavet videoer for, og således op til Masters 2019. Den sjove video ovenfor starter med tv-værterne Jim Nantz og Sir Nick Faldo, hvorefter det er spillere som Rory McIlroy, Ian Poulter, Rickie Fowler, Sergio Garcia, Dustin Johnson, Bryson DeChambeau, Tiger Woods, Bubba Watson og en meget begejstret Francesco Molinari :-).

Direkte på TV3 Sport og Viaplay.dk

Masters sendes på TV3 Sport og Viaplay.dk. Læs mere i denne artikel eller se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Masters, leaderboard
– alternativ på europeantour.com
– alternativ på pgatour.com

Masters, Track
– Følg alle spillere på banen og se alle slag

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.