AnbefaletSe Justin Rose putte på PGA Tour med OL guldet om halsen

Se Justin Rose putte på PGA Tour med OL guldet om halsen

Under finalerunden af The Barclays tog Justin Rose guldmedaljen fra OL i Rio om halsen, så han havde den på under sit sidste putt i turneringen.

Inden det sidste korte putt fandt caddien Mark Fulcher guldmedaljen frem fra bag’en, så Rose kunne få den om halsen, som det kan ses i videoen nedenfor.

Det var Phil Mickelsons caddie, Jim Bones Mackay, der på 17. hul sagde til Rose, at han skulle gøre det, hvis han havde et kort putt tilbage. Rose var ikke overbevist, men endte med at gøre det alligevel.

Mickelson fik Rose til at beholde medaljen om halsen
Phil Mickelson var også begejstret for, at Rose viste medaljen frem:

– Hvad er ellers pointen i at vinde guldmedaljen. Man skal vise den frem, ikk’?, sagde Mickelson efter turneringen.

Lige efter puttet var Rose ved at tage medaljen af igen, men Mickelson sagde til ham, at han skulle beholde den på.

Sker nok ikke igen
Justin Rose har haft guldmedaljen med sig lige siden han vandt i Rio. Som han sagde op til The Barclays, så er den meget nemmere at rejse med end andre trofæer. Rose forventer dog ikke at tage medaljen frem igen under turneringsrunder.

Justin Rose blev nr. 31 i The Barclays, som blev vundet af Patrick Reed. Rose er nr. 45 på FedExCup ranglisten.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Altin van der Merwe vandt første udgave af Africa Amateur Ch’ship

Altin van der Merwe vandt den første udgave af Africa Amateur Championship efter omspil mod Christiaan Maas og Ivan Verster., hvilket giver en plads...

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk