PopulærtPGA TourSe PGA Tour drives på par-4 huller, der er tæt på hole-in-one

Se PGA Tour drives på par-4 huller, der er tæt på hole-in-one

PGA Tour har samlet en række drives på par-4 huller, som ikke er langt fra at gå i hul for en hole-in-one. Vi kan dog godt afsløre, at det kun er sket én gang på  PGA Tour, at en spiller har lavet hole-in-one på et par-4 hul, men som man kan se ovenfor, har ansdre været tæt på.

Det var Andrew Magee under Waste Management Phoenix Open 2001 på TPC Scottsdale, hvor hans drive ramte Tom Byrums putter, så den skiftede retning og endte i hullet! Et vanvittigt slag, der desværre ikke er ordentlige tv-billeder af, og det eneste der findes er video af Magees bold i luften, en overraket Tom Byrum da bolden rammer hans putter og spillernes reaktioner.

Se flere videoer med højdepunkter

Ingen LIV Golf spillere er med

Der kunne være endnu flere, hvis man ikke havde fravalgt at vise LIV Golf spillere. Det er ikke overraskende, at PGA Tour ser bort fra LIV Golf spillerne, men man kan argumentere for, at det er lidt barnligt.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 4. december 2023

To LIV Golf vindere vandt på DP World Tour, mens Tiger Woods rykkede 430 pladser frem, selvom han blev nr. 18 ud af 20...

Jon Rahm skifter til LIV Golf

Efter flere ugers rygter er det nu officielt at 29-årige Jon Rahm fra Spanien, der er nr. 3 på verdensranglisten, skifter til LIV Golf....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk