AnbefaletSe kameramand undgå at blive ramt af golfbold

Se kameramand undgå at blive ramt af golfbold

Når kameramænd til professionelle golfturneringer skal sørge for, at vi får de bedste billeder, så står de ofte meget tæt på spillerne.

Det hænder da også, at de bliver ramt, og det var meget tæt på at Marc Leishman ramte en kameramand under finalerunden af Dell Technologies Championship på PGA Tour.

På 18. hul var Leishman i problemer bag nogle sten i en hazard. Han forsøgte at få bolden op på greenen, men bolden kom ud af kurs, men kameramanden nåede lige akkurat at flytte sit højre ben – se den hurtige reaktion i videoen ovenfor.

Marc Leishman lavede en bogey på hullet og sluttede som nr. 3 i Dell Technologies Championship, som blev vundet af Justin Thomas.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk