PopulærtPGA TourSe John Deere Classic på C More Golf

Se John Deere Classic på C More Golf

Der venter et brag af en uge for golf-fans. Torsdag – søndag sender C More Golf fra John Dere Classic med golf i absolut verdensklasse.

Mens der bliver spillet OL-golf i Rio for første gang i over et århundrede, fortsætter kampen om FedEx Cup point ufortrødent på PGA i John Deere Classic. Kun to turneringer resterer der, inden slutspillet starter, og de 125 navne, der får del i den lukrative bonuspulje, er fundet.

John Deere turneringen, hvor Jordan Spieth, for alvor startede sin spurt mod toppen af verdensranglisten. Med et holet bunkerslag på 72. hul tvang han turneringen ud i et omspil og tog efterfølgende sejren hjem. Han blev ved den lejlighed den yngste vinder nogensinde på PGA Touren tilbage i 2013. I fjor kunne Spieth også trække sig fra turneringen som sejrherre, men det har ikke været nok til, at han er at finde på startlisten igen i år. Desværre. Til gengæld er der masser af andre spændende spillere i feltet.

Tre mulige vindere

Steve Stricker:
Den efterhånden aldrende amerikaner valgte for nogle år siden at skære voldsomt ned i turneringsprogrammet, primært for at få mere tid til familien og andre private ting, han gerne ville bruge mere tid på. Det har dog ikke forhindret ham i stadig at konkurrere med væsentligt yngre modspillere. TPC Deere Run i Illinois må samtidig betragtes som en af Strickers favoritbaner, kun et ud af de sidste 7 år er han sluttet uden for top 11, og med sejre i både 2009, 10 og 11, er han på trods af sine 49 år svær at se bort fra.

Zach Johnson (billedet):
Går ind til turneringen som den højest rangerede spiller på verdensranglisten (nummer 22). Johnsons rekordliste de sidste fem år af John Deere Classic vidner ligesom Strickers om en mand, der føler sig hjemme i denne turnering. En sejr, to andenpladser og to tredjepladser. Så i en sæson, der indtil videre har været lidt udfordrende, hvor den stabile amerikaner ligger som en ydmyg nummer 51 på FedEx cuppen, har Zach nok forhåbninger om at rykke den rigtige vej på listen i denne uge. Han er et rigtig godt bud på en vinder.

Jon Rahm:
Må nok betragtes som det mest spændende, nye navn. Fem turneringer har han nået at spille som professionel, og han har for længst sikret sig fuld spillerettighed til næste års PGA Tour. Med den abe af skulderen bør Rahm nu kunne spille endnu mere frigjort, og kan måske ovenikøbet føje en sejr til hans foreløbige 2 top 3 placeringer.

Spændende bliver det, se med når C More Golf blænder op for featured groups allerede fra klokken 14.30 torsdag. Vi sender desuden fra hele førstedagen fra torsdag aften fra 23.00.

Du kan torsdag i Featured Groups følge:
Retief Goosen / Camilo Villegas / Hunter Mahan
Zach Johnson / Steve Stricker / Brian Harman

Du kan fredag i Featured Groups følge:
Billy Hurley III / Peter Malnati / Vaughn Taylor
Kevin Na / Keegan Bradley / Wesley Bryan

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kvinder: Penge- og pointranglister, 4. marts 2024

Hannah Green vandt HSBC Women’s World Championship på LPGA, hvor Emily K Pedersen blev nr. 41. Emily tjente 7.963 $ svarende til 55.000 danske kroner,...

Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open og kommer med i The Open

Amerikanske Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open presented by Macro på Korn Ferry Tour. Argentina Open blev spillet første gang i 1905, men...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk