Se højdepunkter fra Thomas Bjørns sejr i Irish Legends

Se højdepunkter fra Thomas Bjørns sejr i Irish Legends presented by the McGinley Foundation i videoen ovenfor.

Det er en meget stemningsfuld video, der begynder med mere om værtsbanen og det billedskønne område samt amatørerne på banen. Højdepunkerne fra selve hovedturneringen med de professionelle begynder efter 20 minutter af den 46 minutter lange video.

Irish Legends blev spillet på Rosapenna Hotel & Golf Resort i Irland, hvor man spillede Old Tom Morris Links banen fra 1893.

Thomas Bjørn vandt efter omspil mod Philip Price, og det er hans første sejr på Legends Tour. Steen Tinning nr. 10.

Tre berømte links baner på Rosapenna

Rosapenna har tre links baner, og Irish Legends blev som nævnt spillet på Old Tom Morris Links, der blev tegnet af legenden Old Tom Morris tilbage i 1893. Ja, i 1893 efter han havde vundet The Open fire gange.

.
.

De andre baner er Sandy Hills Links designet af Pat Ruddy, der er berømt for The European Club banen i Irland, som nogle måske kender. Og så er der St Patrick’s Links.

St Patrick’s Links er designet af Tom Doak, og har fået meget opmærksomhed og anerkendelse siden den blev åbnet i juni 2021. St Patrick’s Links bestod oprindeligt af to 18 hullers baner der blev åbnet i midten af 1990’erne, men lukkede i 2006. I 2012 blev  området med de to tilgroede St Patrick’s Links baner overtaget af Rosapenna, og Tom Doak har så lavet én ny 18 hullers bane på det store område.

Irish Legends presented by the McGinley Foundation, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.