Se højdepunkter fra ISPS Handa World Invitational

I videoen ovenfor er der 20 minutters højdepunkter fra ISPS Handa World Invitational presented by AVIV Clinics, som var to separate turneringer med en DP World Tour turnering for herrer samt en LET og LPGA turnering for damer.

Ewen Ferguson vandt DP World Tour turneringen, hvor Marcus Helligkilde blev nr. 4. Den sideløbende LET og LPGA turnering blev vundet af Maja Stark, mens Emily K Pedersen blev nr. 4.

Hvor Volvo Car Scandinavian Mixed var én fælles mixed turnering, så var dette to individuelle turneringer på samme baner med en præmiesum på 1,5 mio. $ i hver.

De første to dage spillede alle damer og herrer skiftevis en runde på Galgorm Castle Golf Club og Massereene Golf Club inden top-60 og lige klarede cuttet i begge turneringer. Efter 3. runde var der endnu et cut, så kun top-35 og lige var med i finalerunderne. Alle der klarede det første cut fik dog del i præmiepengene.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.