Se højdepunkter fra G4D @ ISPS Handa World Invitational 2022

Se højdepunkter fra G4D @ ISPS Handa World Invitational Presented by AVIV Clinics 2022, som var den fjerde turnering på den nye G4D Tour for golfspillere med et handicap.

Italienske Tommaso Perrino vandt i -6 foran Kipp Popert og Brendan Lawlor i -1 på Galgorm Castle GC. Samme bane der fra torsdag til søndag er vært for DP World Tour, LET og LPGA.

Selvom spillerne har et handicap, så spiller de golf på et meget meget højt niveau, hvilket også ses i videoen ovenfor.

G4D Tour er en tour for golfspillere med et handicap. Siden 2019 har der været turneringer i samarbejde med EDGA, men fra i år udvides samarbejdet med G4D Tour navnet og mindst syv turneringer.

Turneringerne spilles op til en DP World Tour turnering og på samme bane. Både amatører og professionelle kan være med, og det er elitegolf på et meget højt niveau. Deltagerne er kvalificeret via verdensranglisten for handicappede, WR4GD, og må maksimalt have WHS hcp. på 3,4.

.
.

Den næste G4D Tour turnering spilles den 5. – 6. september som optakt til BMW PGA Championship på Wentworth.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.