Se de dårligste slag fra Europa Tourens UK Swing

Europa Touren har ikke kun lavet en video med de bedste slag fra UK Swing 2020, men også en video med nogle af de dårligste.

I golf går det ikke altid, som man havde forestillet sig og de professionelle er ikke undtaget. Det er sjældnere, at de slår decideret dårlige slag, men ofte er det marginaler, som gør forskellen på det gode og det dårlige slag. Og andre gange er det resultatet af en forkert og/eller ukoncentreret beslutning.

Eksempler på mere eller mindre dårlige slag kan ses i videoen ovenfor, hvor Europa Touren har samlet dårlige slag fra de seks UK Swing turneringer i England og Wales.

Rasmus Højgaard vandt UK Swing ranglisten

Rasmus Højgaard spillede fire af de seks turneringer med en sejr i ISPS HANDA UK Championship, en 2. plads i Betfred British Masters hosted by Lee Westwood, en 3. plads i English Championship og en 6. plads i Hero Open. Han vandt dermed UK Swing ranglisten og retten til at donere 500.000 kr. til velgørenhed.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.