Se 14 holes in one som har givet nøgler til en BMW

BMW har været sponsor på Europa Touren siden 1989, så gennem årene er der blevet uddelt en del bilnøgler efter holes in one.

Ved store professionelle turneringer kan man ofte vinde en bil ved at lave hole in one på ét eller flere huller. Europa Touren har samlet 14 holes in one i videoen ovenfor, som alle har givet den dygtige og heldige spiller en ny BMW.

Den seneste som har vundet en BMW er Gaganjeet Bhullar, der lavede  hole in one på 17. hul under anden runde af denne uges BMW International, hvilket blev præmieret med en BMW M8 Coupe.

Flere turneringer og Ryder Cup partner

BMW’s første sponsorat på Europa Touren var titelsponsoratet for BMW International Open 1989, som BMW selv er promoter for. Den er blevet spillet hvert år lige siden, så den 31. udgave spilles i år, hvilket gør det til det længst varende titelsponsorat på Europa Touren.

Siden 2005 har man også været titelsponsor for BMW PGA Championship, der er Europa Tourens flagskibsturnering, ligesom BMW bl.a. også er Official Car Partner for Ryder Cup Europe.

På PGA Tour er der også BMW Championship, der er som er blevet spillet siden 2007. Det er en del af FedExCup slutspillet og den sæsonens sidste turnering inden Tour Championship.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.