16-årige Savannah de Bock fra Belgien vandt det individuelle EM for kvinder, hvor Olivia Grønborg blev bedste dansker på en delt 12. plads. Med sejren kommer hun med i AIG Women’s Open.

Hele 11 danskere var med på Golf de St Germain i Frankrig, men ingen var med helt i toppen ved European Ladies’ Amateur Championship, som er den fulde titel.

Olivia Grønborg blev nr. 12 i -9, Cecilie BS Nielsen og Cecilie Finne-Ipsen nr. 29 i -5, Amalie Leth Nissen nr. 50 i -1 og Natacha Høst Husted nr. 63 i +3.

Amma Kaisa Dalgaard Bunch, Sofie Kibsgaard Nielsen, Puk Lyng Thomsen, Cecilie Leth-Nissen og Christina Thouber missede cuttet, efter tredje runde mens Viola Cornelia Kruse trak sig undervejs.

Savannah de Bock vandt på fjerde omspilshul

Inden finalerunden delte Savannah de Bock fra Belgien føringen med Charlotte Heath fra England i -13 foran Ines Archer fra Frankrig og svenske Andrea Lignell i -12.

.
.

Både Savannah de Bock og Charlotte Heath gik finalerunden i -6,så i -19 skulle de to i et 3 hullers omspil. Det delte de med pars, inden vandt med en par på fjerde omspilshul.

Ines Archer fra Frankrig blev nr. 3 i -17.

Har kvalificeret sig til AIG Women’s Open

Med sejren har 16-årige Savannah de Bock kvalificeret sig til major turneringen AIG Women’s Open, som spilles fra den 4. – 7. august. Hun skal dog forblive amatør for at modtage invitationen.

EM for kvinder, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.