KlubnytSat op til succes

Sat op til succes

To internationale og professionelle golfturneringer kommer i år til Smørum Golfklub. Det betyder, at nogle af de allerbedste golfspillere kommer til byen. Men det betyder også, at anlægget bliver sat op til det ypperste gennem sæsonen.

Netop nu er årets første internationale og professionelle turnering i Smørum Golfklub kun timer fra start. Onsdag 29. maj tidlig morgen sættes SMØRUM OPEN i gang, og turneringen er en del af ECCO Tour og dermed et trin på vej til DP World Tour. Ikke mindre end 157 spillere fra især Norden, men også så langt væk fra som Tyrkiet, var før start tilmeldt. Fredag 31. maj og tre runder senere ser vi, om det lokale kendskab til den toptrimmede bane kan blive den ultimative succes for en af de 16 lokale spillere, der deltager.I den kommende uge er det herrerne, der dyster. 2. – 4. august (med ProAm 1. august) kommer endnu et golfmæssigt peak til byen, og her bliver det i Danmarks eneste internationale golfturnering for professionelle kvinder. For tredje år i træk gennemføres SMØRUM LADIES OPEN, og kombinationen af de krav, der stilles til banens stand ved internationale turneringer betyder, at medlemmer og gæstespillere kommer til at opleve et anlæg, der sommeren igennem vil stå skarpt, og være på højt niveau helt hen mod slutningen af sæsonen.

Klubben

– Smørum Golfklubs strategi og vision rummer et ønske om at være en af Danmarks førende golfklubber målt på socialt ansvar i forhold til aktiviteter. Vi vil være toneangivende, når det handler om udvikling af attraktive tilbud til medlemmer og gæster, siger formand for golfklubben, Peter Borregaard.

– Vi vil sikre gode forhold og muligheder for vores medlemmer og gæster på alle niveauer, og samtidig at være den foretrukne klub for juniorer, fordi vi derved skaber et godt fundament for at udvikle dygtige og glade golfspillere. Professional træning og konkurrence på et toptrimmet anlæg er med til at udvikle de bedste spillere og fastholde klubbens juniorer. Derfor står vi både for golf til bredden og til eliten.

Peter Thrane Borregaard, formand i Smørum Golf Klub – Foto: Jesper Vinzents
SMØRUM OPEN

Ved den aktuelle turnering er flere af klubbens bedste herrer i storform før start. Det gælder ikke mindst den ny-professionelle Jens Kristian Thysted, som ved sæsonstart fik sin jomfrusejr i sin allerførste professionelle turnering.

At det ikke var en tilfældighed, beviste han i den efterfølgende turnering med en placering som delt nummer tre. Det sikrede ham efter blot 144 hullers spil førstepladsen på Road to Europe. Før start i SMØRUM OPEN er han aktuelt placeret som #5 på ranglisten, og søndag brillerede han tillige med en fornem 6. plads i Odense på Challenge Tour.

Både hos herrer og kvinder er det spillere, der ved, hvad der skal til for at hente en sejr. Det gør det yderst seværdigt for enhver, der kender det mindste til spillet. Værd at nævne er, at der er gratis adgang for tilskuere på alle spilledage (29. – 31. maj) til SMØRUM OPEN, ligesom der vil være gratis adgang til SMØRUM LADIES OPEN i august.

Kom derfor i godt humør og oplev international topgolf på byens toptrimmede anlæg.

www.smorumgolf.dkTilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk