Challenge TourSam Walker vandt i Kazakhstan og sikrede sig et Europa Tour kort

Sam Walker vandt i Kazakhstan og sikrede sig et Europa Tour kort

38-årige Sam Walker vandt sæsonens største førstepræmie på Challenge Touren og sikrede sig dermed et Europa Tour kort for den kommende sæson. Præmiesummen i Kazakhstan Open var på € 450.000, hvoraf Walker får de € 72.000.

For Martin Ovesen blev finalerunderne en skuffelse. Efter tredje runde var han nr. 64 og sidst i +2. Med en finalerunde i +7 sluttede han som nr. 63 i +9, men det var stadig sidst i feltet, da Espen Kofstad trak sig undervejs i finalerunden.

Sæsonens anden sejr for Walker
Sam Walker vandt i -18 foran Jordan L Smith i -17 og Reiner Saxton i -14.

Det var Walkers femte Challenge Tour sejr i karrieren og hans anden i år, da han vandt Vierumäki Finnish Challenge i august.

Med sejren rykker Walker frem som nr. 2 på Challenge Tourens Road to Oman ranglisten, som nu føres af Jordan L Smith.

Flere gange har Sam Walker kvalificeret sig til Europa Touren, hvor han har spillet 192 turneringer. Han har dog kun i én sæson  formået at slutte i top-120 på ranglisten, hvilket var i 2006, hvor han blev nr. 80.

Kazakhstan Open, resultat

Ovesen nåede ikke at spille prøverunde
Martin Ovesen fortæller på Facebook, at han fik en meget dårlig optakt til turneringen. Han rejste afsted i søndags den 25., men først under en mellemlanding i Rusland fandt han ud af, at der er lavet en fejl på hans visum. Han måtte først rejse ind i Kazakhstan torsdag den 29., hvor turneringen startede!

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Altin van der Merwe vandt første udgave af Africa Amateur Ch’ship

Altin van der Merwe vandt den første udgave af Africa Amateur Championship efter omspil mod Christiaan Maas og Ivan Verster., hvilket giver en plads...

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk