Korn Ferry TourSam Ryder vandt på Web.com Tour - Cappelen i top-20

Sam Ryder vandt på Web.com Tour – Cappelen i top-20

Sam Ryder sikrede sig et PGA Tour kort ved at vinde Pinnacle Bank Championship presented by Heartland Chevy Dealers, hvor Sebastian Cappelen blev nr. 18.

Efter en finalerunde i par faldt Cappelen seks pladser tilbage i stillingen til en 18. plads i -8.

For en måned siden hentede Sebastian Cappelen sæsonens første top-10 placering med en 7. plads i Air Capital Classic supporting Wichita’s Youth, som han i 2014 vandt i sin debut på Web.com Tour. Siden havde han misset tre cuts i træk op til ugens turnering.

Ryder vandt med otte slag

Sam Ryder havde en solid føring på syv slag inden finalerunden, som han gik i -4. Det gav ham en overbevisende sejr i -21 foran Scott Harrinton, Andrew Landry, Michael Johnson og Scott Gutschewski i -13.

Ryder er den sjette spiller gennem tiderne som vinder en Web.com Tour turnering med otte slag eller mere. Med sejren rykker han frem til en 2. plads på pengelisten, så nu er han reelt sikker på et PGA Tour kort for 2017-18 sæsonen.

Ingen relation til Ryder Cup

Det er nærliggende at tro, at Sam Ryder er i familie med eller opkaldt efter Samuel Ryder, som sponsorerede trofæet og lagde navn til den første udgave af Ryder Cup i 1927.

Der er dog ingen familiemæssig relation til den Samuel Ryder, men Sam Ryder er opkaldt efter en anden Samuel Ryder fra sin fars side af familien.

Pinnacle Bank Championship presented by Heartland Chevy Dealers, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

LIV Golf finalen er en hold-turnering med hulspil og slagspil

Dallas Team Championship er årets 14. og sidste LIV Golf turnering med 13 hold der spiller om 50 mio. $, hvoraf vinderne får 14...

Mimi Rhodes vandt Lavaux Ladies Open efter 16 dage som pro

Nyprofessionelle Mimi Rhodes fra England vandt Lavaux Ladies Open på LET Access Series efter omspil. Billie-Jo Smith tabte omspil for anden uge i træk. Amalie...