Sam Burns vandt Valspar Championship

Sam Burns vandt Valspar Championship, hvor de to danskere missede cuttet. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Rasmus Højgaard var med på en invitation, men efter runder i +2 og -2 var han ét slag fra at klare cuttet. Sebastian Cappelen gik +3 og +2, så i samlet +5 var han seks slag fra cutgrænsen.

Sam Burns vandt

Med en finalerunde i -3 vandt Sam Burns i -17 foran Keegan Bradley i -14.

Viktor Hovland gik -6 og delte 3. pladsen i -13 med Cameron Tringale foran Abraham Ancer på en 5. plads i -12.

Justin Thomas og Bubba Watson blev nr. 13 i -7, Paul Casey og Alex Noren nr. 21 i -5, Dustin Johnson nr. 48 i -2 og Henrik Stenson nr. 63 i +2.

.
.
Første PGA Tour sejr for Burns

Det var 24-årige Sam Burns første sejr på PGA Tour, hvor hans hidtil bedste har været en 3. plads i Genesis Invitational 2021.

Han har vundet en enkelt gang på Korn Ferry Tour med sejr i Savannah Golf Championship 2018, der var hans blot femte turnering på den tour.

Valspar Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.