PopulærtDP World TourRyder Cup kvalifikationen, uge 32 2016

Ryder Cup kvalifikationen, uge 32 2016

Der var ingen ændringer blandt ni europæere som kvalificerer sig til Ryder Cup, men Russell Knox meldte sig for alvor ind i kampen med sin sejr i Travelers Championship.

Skotske Knox optjente 50 verdensranglistepoint, og overhalede dermed Søren Kjeldsen. Russell Knox er ny nr. 10 på World Points List, og dermed lige udenfor den sidste adgangsgivende plads.

Kjeldsen tjente ingen point, så han er nu 23,75 point efter Knox og 30,35 point efter Matthew Fitzpatrick som er sidste mand på holdet.

Denne uges OL tæller på verdensranglisten, men de optjente point tæller ikke i Ryder Cup kvalifikationen.

På det amerikanske hold rykkede Patrick Reed frem til en 8. plads, så han har i øjeblikket den sidste plads på holdet.

I sidste uge var ingen af de fire amerikanske OL spillere – Bubba Watson, Rickie Fowler, Patrick Reed og Matt Kuchar – på holdet. Nu er Reed inde i varmen, mens de tre øvrige fortsat er udenfor.

Ryder Cup 2016 spilles i USA på Hazeltine National GC fra fredag den 30. september til søndag den 2. oktober.

Team Europe
Fire spillere kvalificerer sig fra en European Points List, hvortil der optjenes point på Europa Touren. Derudover er der fem fra World Points Liste, som udgøres af optjente point på verdensranglisten.

Kvalifikationen slutter med Made in Denmark den 28 august. Ryder Cup kaptajnen Darren Clarke har tre Captain Picks, som han udpeger mandag den 29. august.

Nedenfor ses top-25 på de to ranglister, som kan ses på Europa Tourens hjemmeside her. Spillerne med blå fed skrift ligger til en plads på holdet.

EU_RyderCup_Uge32_2016

Team USA
I USA er der otte spillere som kvalificerer sig via en pointliste, som afsluttes med The Barclays den 28. august.

Davis Love III er kaptajn og har fire Captain Picks. Tre af dem udpeger han den 11. september og den sidste den 25. september.

Nedenfor ses top-15 på ranglisten, som kan ses på Ryder Cup hjemmesiden her. De otte øverste kvalificerer sig til holdet.

USA_RyderCup_Uge32-16

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

De 60 herrer som har kvalificeret sig til OL 2024

Se de 60 mandlige golfspillere som har kvalificeret sig til OL 2024 i Paris. Det er ikke en deltagerliste, da der kan komme afbud...

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk