PopulærtDP World TourRyder Cup kvalifikationen, uge 25 2016

Ryder Cup kvalifikationen, uge 25 2016

US Open var selvsagt en vigtig turnering i Ryder Cup kvalifikationen, da det som en major er blandt de største turneringer. Desværre missede Søren Kjeldsen cuttet, så han mistede et lille skridt mod drømmen om en plads på det europæiske hold, men der er fortsat mange turneringer og point at spille om.

Der kom ikke nye spillere på det europæiske hold, men der var lidt interne rokeringer, da Sergio Garcia overhalede Justin Rose på World Points List.

Shane Lowry ligger ikke til en plads på holdet, men med en 2. plads i US Open er han nu nr. 10 på begge lister, hvor han var udenfor top-20 i sidste uge.

Dustin Johnson vandt US Open og er fortsat nr. 2 på den amerikanske liste, der føres af Jordan Spieth. For blot tre uger siden havde Spieth optjent mere end dobbelt så mange point som Dustin Johnson på 2. pladsen, men nu er forspringet blot godt 800.000. Det er dog ikke afgørende, da de begge reelt er sikre på en plads.

Brooks Koepka og Zach Johnson tog også et godt hop fremad på listen.

Ryder Cup 2016 spilles i USA på Hazeltine National GC fra fredag den 30. september til søndag den 2. oktober.

Team Europe
Fire spillere kvalificerer sig fra en European Points List, hvortil der optjenes point på Europa Touren. Derudover er der fem fra World Points Liste, som udgøres af optjente point på verdensranglisten.

Kvalifikationen slutter med Made in Denmark den 28 august. Ryder Cup kaptajnen Darren Clarke har tre Captain Picks, som han udpeger mandag den 29. august.

Nedenfor ses top-25 på de to ranglister, som kan ses på Europa Tourens hjemmeside her. Spillerne med blå fed skrift ligger til en plads på holdet.

EU_RyderCup_Uge25_2016

Team USA
I USA er der otte spillere som kvalificerer sig via en pointliste, som afsluttes med The Barclays den 28. august.

Davis Love III er kaptajn og har fire Captain Picks. Tre af dem udpeger han den 11. september og den sidste den 25. september.

Nedenfor ses top-15 på ranglisten, som kan ses på Ryder Cup hjemmesiden her. De otte øverste kvalificerer sig til holdet.

USA_RyderCup_Uge25-16

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kvinder: Penge- og pointranglister, 4. marts 2024

Hannah Green vandt HSBC Women’s World Championship på LPGA, hvor Emily K Pedersen blev nr. 41. Emily tjente 7.963 $ svarende til 55.000 danske kroner,...

Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open

Amerikanske Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open presented by Macro på Korn Ferry Tour. Argentina Open blev spillet første gang i 1905, men...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk