Normalt bruger de professionelle golfspillere meget store Staff Bags, men Cobra Puma Golf spilleren Rickie Fowler bruger en bærebag under denne uges US Open 2018 på Shinnecock Hills.

Det gør han med henvisning til amatørdagene og de mange amatører, som hvert år kæmper om en plads i US Open via kvalifikationen.

– Man ser kun staff bags i professionelle turneringer, og måske i et herreværelse, men det er ikke hvad de fleste golfspillere bruger, siger Fowlers caddie Joe Skovron i en pressemeddelelse.

Skovron ser frem til at bruge bærebag’en, der er 60 % lettere end den bag han normalt bærer. Den specialdesignede US Open bag fra Cobra er lavet i de rød, hvid og blå som det amerikanske flag. Der står 118 på den ene lomme, da dette års US Open er den 118. udgave.

Rickie Fowlers bærebag under US Open 2018 – Foto: Cobra Puma Golf
Fire pile henviser til Shinnecock
US Open 2018 logoet med det karakteristiske indianerhovede, som er logo for Shinnecock Hills

Der er fire pile på siden af bag’en med henvisning til værtsklubben Shinnecock Hills Golf Club, som har været vært for US Open fire gange i 1896, 1986, 1995 og 2004.

Klubben, der har en indianers hovede, en pil og en golfkølle som logo er således US Open vært for femte gang. Shinnecock er også allerede valgt som bane for US Open 2026.

Kan købes og vindes i konkurrencer

Et begrænset antal af den specialdesignede bag sælges på cobragolf.com og i en Puma pop-up shop ved US Open. Man kan også vinde den i konkurrencer på deres sociale medier; @cobragolf.

Fowler har haft otte top-5 placeringer i Majors

Fowler er med i US Open for 10. gang. Han fik sin US Open debut som amatør i 2008 med en 60. plads.

29-årige Fowler har endnu ikke vundet en major, men han har haft hele otte top-5 placeringer i 33 majors med senest en 2. plads i Masters. Hans hidtil bedste placering i US Open er en 2. plads i 2014.

DeChambeau har en traditionel Staff Bag

24-årige Bryson DeChambeau er en anden Cobra Puma Golf spiller i feltet, og hans caddie bruger en traditionel Staff Bag dog i samme farver som Fowlers.

DeChambeau er med i sin ottende major, hvor hans bedste resultat er en 15. plads i US Open 2016. Han kommer i top-form, da det blot er halvanden uge siden, at han vandt sin anden PGA Tour sejr i the Memorial.

Nedenfor ses det tøj, som Rickie Fowler og Bryson DeChambeau har på under US Open.

Rickie Fowlers tøj i US Open 2018 – Foto: Cobra Puma Golf
Bryson DeChambeaus tøj i US Open 2018 – Foto: Cobra Puma Golf

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.