ParaGolfRekord blandt Paragolfere?

Rekord blandt Paragolfere?

Under Paragolf Tour by Independent Invest 2024 den 4. maj 2024 på Kaj Lykke Golfklub i Bramminge brændte Michael Egebjerg Svendsen fra Holsted Golfklub banen af i 61 slag netto og blev dermed suveræn vinder af a-rækken.

Eller sagt på golfsprog Michael gik banen i 8 slag under par.

Paragolf frivillig i DGU Peter Møller siger om præstationen.

– Det var helt fantastisk. Og det var samtidig første gang Michael spillede med i en Paragolf turnering. Vi ved ikke, om det er dansk rekord, men det må være tæt på.

– Vi vil naturligvis gerne høre fra andre paragolfere, hvis de har gået en lignende runde i en tællende turnering. Desværre har ingen tidligere ført en sådan statistik, men lad os få spillernes resultater, så vi kan begynde registreringen.

Paragolf Tour 2024 – Kaj Lykke Golfklub, resultater

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk