Golfrejseportalen GolfersGlobe har netop publiceret deres seneste online rejsemagasin. I det nye magasin er hovedtemaet denne gang Den Dominikanske Republik. 

Danske golfspillere er blandt dem i Europa, som rejser mest. Ofte flere gange om året og typisk går en af rejserne til fjerne rejsemål udenfor Europa. Nogle af de mest populære destinationer er netop den Dominikanske Republik og Thailand, som begge omtales i det nye magasin.

Da det aktuelle magasin, der bærer titlen ’GolfersGlobe – let the journey begin’, var klar til udgivelse blev det i første omgang kun prelaunchet til en lille udvalgt skare. Alligevel nåede antallet af sidevisninger på få dage op på mere end 35.000.

I den kommende tid sendes magasinet ud til 100.000 danske golfspillere, der foruden at kunne læse om Den Dominikanske Republik, også kan se frem til at finde inspiration til golfferien fra spændende rejsemål som Japan, Toscana, Mallorca og Prag.

– Vi var godt tilfredse med lanceringen af vores nye onlinemagasin tilbage i april. Læserne tog godt imod det, og vi opnåede på daværende tidspunkt de læsertal vi havde kalkuleret med. Med det nye magasin håber vi på, at nå ud til endnu flere læsere, som gerne vil have inspiration til golfferien, lyder det fra Søren Barnak, der er magasinets redaktør.

.
.
Onlineudgivelse giver ekstra muligheder

I det nye magasin er der blevet ændret lidt på layoutet og magasinet er blevet gjort mere læsevenligt.

– Men vi har holdt fast i principperne om, hvordan vi kan berige læserne mest muligt med flotte billedgallerier og spændende videoklip. Forhåbentligt vil læserne derfor også opleve, at der er lidt ekstra inspiration at hente til en kommende golfferie, forklarer Søren Barnak.

Samtidig med at der er fokus på de interaktive muligheder bringes der også historier om steder, der ikke nødvendigvis har noget med golf at gøre. Det betyder, at læserne eksempelvis kan læse om de berømte munkeøer i Sydfrankrig og også finde insidertips til, hvor man finder en Michelin bistro på Mallorca.

Ifølge Søren Barnak kommer GolfersGlobe i det nye 84 siders store magasin med en indirekte opfordring til, at de rejsende skal huske at se sig omkring og opleve de enkelte landets ofte spændende kultur.

– Ved at vi skriver om hot springs i Japan og Food trips i Prag forsøger vi at pirre læserens nysgerrighed. Den ideelle golfferie for os er en god blanding af timer på golfbanen og tid til at se og opleve, hvad som er unikt for den enkelte destination. Det er det budskab vi gerne vil give videre til vores læsere, forklarer Søren Barnak.

Det nye golfrejsemagasin fra GolfersGlobe kan læses via linket HER.

Om GolfersGlobe

GolfersGlobe er et uafhængigt dansk golfmedie, som siden 2015 har skrevet om golfrejser på GolfersGlobe.com. Ambitionen har fra starten af været, at fungere som inspirationskilde for danske golfspillere i deres søgen efter nye spændende golfdestinationer.

I dag kan golfspillere på vores website læse spændende rejseartikler og få masser af information og inspiration fra næsten 60 lande og 125 forskellige destinationer verden over.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.