PopulærtPGA TourRasmus Højgaard og Thorbjørn Olesen er til start i Florida

Rasmus Højgaard og Thorbjørn Olesen er til start i Florida

Rasmus Højgaard er taget til USA, og spiller de kommende uger en række turneringer på PGA Tour. I denne uge er han sammen med Thorbjørn Olesen de danske islæt i the Cognizant Classic in The Palm Beaches i Florida. Udover danskerne er Rory McIlroy til start i turneringen, der de seneste 40 år har været kendt som Honda Classic

Hele turneringen kan ses på discovery+ (og Eurosport 2, red.) med danske kommentatorer.

Rasmus Højgaard har fået en række invitationer til PGA Tour, og spiller for første gang i år med i USA, når han sammen med Thorbjørn Olesen er til start i Cognizant Classic in the Palm Beaches. Danskerne er i fint selskab med en række af verdens bedste spillere i feltet.

Europæerne plejer at have et godt tag på PGA National, der nok bedst er kendt for den svære afslutning kaldet The Bear Trap. Tre huller, 15., 16. og 17., der alle er omgivet af vand. The Bear Trap refererer til The Golden Bear, Jack Nicklaus, der har designet PGA National, og gennem årene er turneringen netop blevet afgjort i bjørnefælden.

Udover de to danskere så er der en række spændende europæere, der er værd at holde øje med. Rory McIlroy, verdens nummer to, er naturligvis turneringens helt store navn, mens også de øvrige Ryder Cup-spillere Matt Fitzpatrick og Sepp Straka er blandt favoritterne. Straka vandt Cognizant Classic for to år siden.

Sidste år vandt Chris Kirk efter omspil med Eric Cole, og begge amerikanerne er naturligvis med igen. De er også begge kvalificeret til næste uges Signature Event, Arnold Palmer Invitational. De spillere der endnu ikke er kvalificeret til Arnold Palmer Invitational, kan med en topresultat i denne uge spille sig ind i den pengestærke turnering, så der er meget på spil de kommende dage.

The Cognizant Classic er den første turnering i de såkaldte Florida Swing, og i og med at touren er rykket østpå, begynder de fire PGA Tour Llive/Featured Group feeds allerede midt på dagen dansk tid, så der er mulighed for mere end 11 timers livegolf hver dag fra turneringen på discovery+. Der sendes allerede fra 12.45 de første to dage.

Rory McIlroy kan følges allerede torsdag fra klokken 13.40 når han spiller sammen med Chris Kirk og sidste uges vinder Jake Knapp. De er torsdagens Marquee Group på discovery+.

The Cognizant Classic in the Palm Beaches kan følges på discovery+ og Eurosport
  • Torsdag den 29.2.: 20.00 – 00.00
  • Fredag den 1.3.: 20.00 – 00.00
  • Lørdag den 2.3.: 19.00 – 00.00
  • Søndag den 3.3.: 19.00 – 00.00

Jesper Knudsen og Andreas Hartø kommenterer.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk