Challenge TourRasmus Højgaard i top-10, da McGowan vandt D+D REAL Czech Challenge

Rasmus Højgaard i top-10, da McGowan vandt D+D REAL Czech Challenge

Erfarne Ross McGowan vandt sin tredje Challenge Tour sejr i D+D REAL Czech Challenge, hvor Rasmus Højgaard blev bedste dansker på en 9. plads.

Rasmus Højgaard var -4 for runden og -12 for turneringen inden han lavede en ærgerlig dobbeltbogey på 18., hvilket gav ham en delt 9. plads i -10. Han er uden en kategori på Challenge Touren, men med en top-10 placering har han kvalificeret sig til den næste turnering, Swiss Challenge presented by Swiss Golf, om to uger. Det var nyprofessionelle Rasmus Højgaards tredje Challenge Tour turnering i år, hvor han startede sæsonen med en 2. plads i Challenge de España efterfulgt af en 21. plads i Prague Golf Challenge.

Mark Flindt Haastrup og Benjamin Poke afsluttede begge med en runde i +1, så Hastrup blev nr. 37 i -2, mens Martin Ovesen og Marcus Helligkilde missede cuttet.

Ross McGowan vandt med fire slag

Efter en finalerunde i -3 vandt Ross McGowan i -18 foran Ricardo Santos i -14, Adrien Meronk i -13 og Cormac Sharvin i -12.

Scott Fernandez, Marcel Schneider, Alvaro Arizabaleta og Borja Virto delte 5. pladsen i -11.

Det var 37-årige Ross McGowans tredje sejr på Challenge Touren, da han vandt to turneringer tilbage i 2007. Han har også vundet på Europa Touren, med sejr i Madrid Masters 2009, hvor han blev nr. 12 på Race to Dubai ranglisten. Siden har det været småt med nævneværdige resulatet.

McGowan mistede sit Europa Tour kort i 2011, men fik det tilbage via Tourskolen i 2015 uden dog at holde kortet i 2016.

D+D REAL Czech Challenge, resultat

Rasmus Højgaard – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk