Ryder CupRasmus Højgaard har hjælper-rolle under Ryder Cup

Rasmus Højgaard har hjælper-rolle under Ryder Cup

Nicolaj Højgaard er på det europæiske Ryder Cup hold, og tvillingebror Rasmus er også med i Rom. Ikke som tilskuer men som buggy-chaufør for vicekaptajnen Thomas Bjørn.

Så på den måde kommer Rasmus Højgaard tættere på holdet, og kan få erfaring han kan bruge i fremtiden. Da Thomas Bjørn var vicekaptajn i 2016 havde han Thorbjørn Olesen som buggy-chauffør inden Thorbjørn kvalificerede sig til holdet i 2018.

Rent praktisk har hver kaptajn og vicekaptajn en buggy til rådighed, så de hurtigt kan komme rundt på banen. De køres af en chauffør, så de kan fokusere på spillet og indimellem vælge at gå. Buggy chaufføren skal også hjælpe med et praktiske såsom at hente kaffe mv.

Luke Donalds bror fik også en rolle

I foråret skrev vi om, at Luke Donald gerne ville have sin bror Christian med. Meget forståeligt, og Christian Donald er en meget erfaren caddie, men lidt kontroversielt er han caddie på LIV Golf  for Brendan Steele.

Men der er fundet en rolle til Christian Donald, som er såkaldt Caddie Master Assistant for Europa, mens Julian Phillips er Caddie Master.

Christian Donald og Brendan Steele – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Gustav Frimodt fører foran Frederik Kjettrup på PGA Tour Americas

Gustav Frimodt og Frederik Kjettrup har fået en forrygende start i deres debut på PGA Tour Americas, hvor de er nr. 1 og 2 efter...

Verdensranglisterne, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau rykkede frem som nr. 10 i verden, hvilket dog ikke er nok for ham til at kvalificere sig til OL. Lilia Vu...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk