Søllerød Golfklub dannede i weekenden rammen om en træningslejr for den golftrup, der i marts 2019 skal deltage i Special Olympics World Summer Games i Abu Dhabi. På trods af årstiden var samlingen velsignet med et skønt vejr. Lørdag brugte truppen – som består af 4 spillere med udviklingshandicap eller autisme og 2 ikke-handicappede – til fællestræning under ledelse af de to holdledere Grethe Schiøler Pedersen og René Elley.

Søndag deltog de i en en støttematch arrangeret af Søllerød Golfklub – Race to Abu Dhabi. En Foursome turnering med deltagelse af 100 golfspillere fra mere en 20 forskellige golfklubber i Danmark. Et flot stort arrangement, der bl.a havde til formål at udbrede kendskabet til ParaGolf og bidrage til at lave netværk for medmennesker med udviklings- eller fysisk handicap.

Der blev spillet i 2 rækker. A-rækken var en Unified foursome turnering, hvor en af spillerne havde enten et fysisk- eller et psykisk handicap. B- rækken var en foursome turnering for alle andre spillere.

A-rækken blev vundet af Morten Ridder Johansen og Charlotte Poulsen fra Søllerød Golfklub. Nr. to blev Casper Holst- Kristensen og Jon Holst- Christensen henholdsvis fra Mollerup golfklub og Hillerød golfklub. Nr. tre blev Louis Stendal og Jesper Hviid fra Helsingør Golf Club.

I forbindelse med matchen blev der afviklet et amerikansk lotteri som resulterede i et overskud på 5.500 som skal bruges til at reducere spillernes egenbetaling i forbindelse med Abu Dhabi-turneringen.

DGU og Parasport Danmark vil gerne rette en stor tak til Søllerød Golfklub og ikke mindst til initiativgruppen – Lisbeth Ebbesen, Michael Johansen, Charlotte Poulsen, Bjørn Haar og Morten Ridder Johansen for deres gode initiativ og engagement.

Race to Abu Dhabi, resultat

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.