Pigearrangementet ”Kun for Piger” er i gang med sin 3 sæson i Skjoldenæsholm og er kommet godt fra land. Første samling ud af vinterens 4 samlinger, blev afholdt i november måned og talentfulde piger fra hele landet var mødt op til træning og information. Arrangementerne består af foredrag om at sætte mål, turneringsplanlægning, kostvejledning, fremtidsmuligheder indenfor golfsporten, træningsmetoder og foredrag af piger der har haft succes indenfor golfsporten og masser af hygge.

Ved årets første samling var ungdomstræner fra Smørum Golf Klub, Anders Danielsen forbi og havde taget stortalentet og pigelandsholdsspilleren Amalie Leth-Nissen fra Hjortespring med til at fortælle om forskellige træningsmetoder. Samt Collegesport.us var der for at fortælle forældrene om mulighederne for deres børn til at komme til USA og spille collegegolf. Et arrangement der blev overværet af 38 engagerede piger og forældre.

Kun for Piger samling i november 2019 – Foto: Privat

– Arrangementet er lavet for at vi, i de små klubber, ikke skal miste vores aktive piger hen over vinteren til andre sportsgrene, fortæller Michael Axelsen der er initiativtager bag projektet.

– Der findes mange klubber kun med en eller få aktive piger, samt næsten alle klubber lukker ned fra oktober til april. Ved at afholde vores 4 vintersamlinger forsøger vi at få skabt et netværk blandt pigerne og ikke mindst forældrene, der kan være med til at bibeholde pigerne i golfsporten. Forældredelen til arrangementet er enormt vigtig, da forældrenes rolle i pigernes sportslige udvikling aldrig har været vigtigere, fortsætter Michael Axelsen.

Kun for Piger samling i november 2019 – Foto: Privat

Alle piger under 16 år og med et handicap under 36 er velkommen og der laves arrangementer for forældrene, mens pigerne er i gang med deres program. Søskende er også velkommen og kan eksempelvis bruge tiden på at spiller Skjoldenæsholms Old Course eller træne på centrets fantastiske træningsanlæg.

Næste arrangement er den 7. december og der er tilmelding via Facebook siden ”Kun for piger” eller ved direkte kontakt til Michael Axelsen.

– Vi skal nok finde plads til alle, også dem der først melder sig til, dagen inden. Programmet den 7. december, kommer til at bestå af bla målsætninger og drømme, samt forældrerollen for en talentfuld golfspiller, krydret med et besøg af en af landets største talenter på damesiden. Den dobbelte Europamester Natacha Høst Husted fra Smørum. Natacha vil bl.a. fortælle hendes historie, fra en lille midtsjællandsk golfklub til den store verdensscene. Noget jeg glæder mig enormt meget til at høre, slutter Michael Axelsen.

Ønsker du at vide mere om samlingerne der er åbne for alle piger under 16 med et handicap under 36 og deres forældre, så besøg Facebook siden ”Kun for piger”.

Kun for Piger samling i november 2019 – Foto: Privat
Kun for Piger samling i november 2019 – Foto: Privat
Kun for Piger samling i november 2019 – Foto: Privat
Kun for Piger samling i november 2019 – Foto: Privat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.