PopulærtPGA TourPGA Tour, DP World Tour og PIF udskyder deadline

PGA Tour, DP World Tour og PIF udskyder deadline

Forhandlingerne mellem PGA Tour, DP World Tour og den Saudi Arabisk ejede Public Investment Fund (PIF) om et samarbejde og fælles kommercielt selskab, PGA Tour Enterprises, skulle være afsluttet inden nytår. Det nåede man ikke, men man har forlænget fristen, da der fortsat er fremdrift i forhandlingerne.

Det skrev PGA Tour chefen Jay Monahan til PGA Tour spillerne nytårsaftensdag og således få timer før aftalen skulle være indgået. Det skriver PGA Tour på pgatour.com.

Siden de oprindelige forhandlinger begyndte i juni er det private selskab Strategic Sports Group (SSG) også kommet med i forhandlingerne som ekstern investor. Der er mere om SSG nederst i denne artikel.

Jay Monahan skriver, at der er meningsfulde fremskridt med SSG og med DP World Tour og PIF, der ejer LIV Golf, er diskussionerne aktive og produktive. Han understreger også tourens mål om, at de tre parter skal være mindretalsaktionærer i PGA Tour Enterprises.

Det er et nyt kommercielt selskab, mens selve PGA Tour fortsætter som en skattefritaget non-profit organisation.

Mere om SSG – Liverpool, Atlanta Falcons, Boston Celtics, New York Mets m.fl.

Strategic Sports Group (SSG) er en gruppe tunge investorer og firmaer med Fenway Sports Group i spidsen. Nogle kender måske Fenway som ejer af den engelske fodboldklub Liverpool Football Club og  deres stadion Anfield. De ejer bl.a. også Boston Red Sox og Pittsburgh Penguins ligesom de i øvrigt er de også storaktionær i Boston Common Golf, som er Rory McIlroys hold i den indendørs TGL Liga, som er udskudt til 2025.

Fenway er ikke de eneste med stor erfaring indenfor sport for blandt de øvrige investorer i SSG er The Home Depot medstifteren Arthur Blank som bl.a. ejer Atlanta Falcons (NFL) og Atlanta United (MLS), Wyc Grousbeck der ejer Boston Celtics (NBA), Tom Ricketts der ejer Chicago Cubs (NBA), Cohen Private Ventures som ejer New York Mets (MLB) samt Gerry Cardinale fra RedBird Capital som bl.a. ejer den italienske fodboldklub AC Milan.

PIF chefen Yasir Al-Rumayyan – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Savannah Vilaubi vandt Otter Creek Championship

Savannah Vilaubi vandt Otter Creek Championship på Epson Tour, hvor Nicole Lørup missede cuttet. Nyprofessionelle Ingrid Lindblad tjente sin første check med en 25....

Taylor Dickson vandt Blue Cross and Blue Shield of Kansas Wichita Open

Taylor Dickson vandt Blue Cross and Blue Shield of Kansas Wichita Open på Korn Ferry Tour. Med en finalerunde i -5 vandt Taylor Dickson i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk