PGA of Denmark og SuperSpeed har indgået en 2-årig samarbejdsaftale.

SuperSpeed Golf har udviklet et unikt Swing speed trænings system, som er designet til at få spilleren til at svinge hurtigere, meget hurtige på kort tid. Et SuperSpeed Golf Swingspeed sæt består af 3 skafter med vægt – et 20% lettere end din driver – et 10% lettere end din driver og et 5% tungere. SuperSpeed lover at du kan øge din svinghastig med 3-4 Miles efter bare en træning, og mere og permanent forøgelse hvis man træner med SuperSpeed Golf swingspeed system over en længere periode. SuperSpeed Golf swingspeed system findes til køn, alder og niveauer.

Samarbejdet består i et partnerskab, hvor SuperSpeed Golf tilbyder PGA’s medlemmer uddannelse i systemet, ligesom det bliver muligt for PGA´s medlemmer at forhandle SuperSpeed swingspeed systemet.

– Vi er meget glade for at have fået SuperSpeed Golf som samarbejdspartner, og vi ser frem til at vores medlemmer får denne mulighed, siger Steffen Jacobsen, Sekretariatsleder for PGA of Denmark.

– Vores medlemmer er på konstant udkig efter nye metoder til at forbedre den enkelte golfspillers niveau. Det er krav, som SuperSpeed Golf swingspeed system opfylder til fulde, fortsætter han.

Også Mathew Masters, salgschef for SuperSpeed Golf i Europa, glæder sig over, at det er lykkedes at få en samarbejdsaftale med PGA of Denmark.

– Vi glæder os til at give PGA’s medlemmer mulighed for at uddanne sig til at undervise med vores swingspeed system, ligesom vi er stolte over at PGA´s elever fremadrettet vil blive undervist i dette under deres skoleophold, udtaler Mathew Masters.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.