SponsoraterPGA of Denmark forlænger partneraftale med Golfstore

PGA of Denmark forlænger partneraftale med Golfstore

PGA of Denmark og Golfstore har forlænget deres samarbejdsaftale. Med den nye aftale fortsætter Golfstore som Partner.

Aftalen betyder at shopkæden fortsat indgår som partner og er med til at styrke efteruddannelse af medlemmerne. Golfstore fortsætter som PGA’s officielle retailpartner og medsponsor for klubproernes DM.

Det er vigtigt for såvel PGA som Golfstore, at de danske golftrænere løbende videreuddanner og dygtiggør sig.

De danske trænere har gennemgået en af Europas bedste træner uddannelser. De spiller en central rolle i klubberne, hvor de med deres store viden er en vigtig del af medlemsrekruttering og medlemsfastholdelse. Aftalen med Golfstore betyder at PGA of Denmark kan styrke medlemmernes faglighed samt fastholde deres eget engagement i spillet.

– Vi er meget glade for den nye aftale. Golfstore er en professionel kæde, hvor butikkerne drives af PGA medlemmer, som alle kender til værdierne i golfen. Golfstore er en af de største golfindkøbskæder i Europa med mere end 300 butikker i 6 lande. Herhjemme findes der 40 Golfstore butikker, og med det fortsatte samarbejde har PGA mulighed for at tiltrække udenlandske top undervisere til at videreuddanne sin medlemmer, siger Marcus Brown, formand for PGA of Denmark.

Også Johan Thellmark, der er VD for Golfstore, er glad for aftalen:

– Vi er meget glade for at fortsætte som partner for PGA of Denmark. Vi tror aftalen bliver en fordel for alle PGA´s medlemmer, og ikke kun for dem, der driver shop. Vi er stolte over at være med til at sikre, at de danske klubproer får bedre mulighed for ekstra uddannelse og en forbedret konkurrence evne og vi ser frem til det fortsatte samarbejde, siger han.

Golfstore blev stiftet i 1973 af 30 professionelle golftrænere, og findes i dag udover i Danmark og Sverige, også i Norge, Tyskland, Holland og Østrig.

www.golfstore.dk

www.pga.dk

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk