PopulærtDP World TourPengepræmierne i WGC – Dell Technologies Match Play

Pengepræmierne i WGC – Dell Technologies Match Play

De 64 deltagere i WGC – Dell Technologies Match Play spiller om en præmiesum på 10 mio. $ svarende til 60,3 mio. kr.

Der er 250.000 $ mere end sidste år, men grundet den lavere kurs svarer det til omkring 60,3 mio. kr. mod 67,2 mio. kr. sidste år.

Der er 1,7 mio. $ til vinderen, hvilket svarer til mere end 10,25 mio. kr., men alle 64 bliver godt betalt.

Alle får mindst 300.000 kr.

Der er flere delte placeringer i puljerne, men hvis en spiller som den eneste havde fået 0 point i de tre puljematcher, ville han han få knap 300.000 kr.

Seks spillere tabte alle tre matcher, heriblandt noget overraskende verdensetteren Dustin Johnson, så de deler 59. pladsen til lidt over 300.000 kr.

De 16 puljevindere, får knap 1 mio. danske kroner, mens og vinderne af 1/8 finalerne får omkring 1,85 mio. danske kroner.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Emily i top-10 da Hannah Green vandt JM Eagle LA Championship

Hannah Green vandt LPGA turneringen JM Eagle LA Championship presented by Plastpro. Se højdepunkter ovenfor. Emily var nr. 5 efter anden runde, men nr. 10...

Tim Widing vandt for anden uge i træk på Korn Ferry Tour

Svenske Tim Widing vandt for anden uge i træk på Korn Ferry Tour, og denne gang Veritex Bank Championship. Inden finalerunden havde svenske 26-årige Tim...