Efter planen skal Ryder Cup 2020 spilles fra den 25. – 27. september i USA på Whistling Straits i Kohler, Wisconsin men med coronavirus pandemien kan det være, at det skal udskydes.

Intet er endnu afgjort, men Paul Casey vil støtte en evt. beslutning om at udskyde Ryder Cup til næste år.

– Ja, svarede Paul Casey da BBC spurgte, om han synes Ryder Cup skulle udskydes et år. Det var inden OL 2020 i Tokyo blev udskudt til næste år.

– Jeg er ikke fan at at udskyde ting, men det er sket før, så hvorfor ikke føre det igen? Det handler ikke længere om golf, men om folks sikkerhed og helbred samt de økonomiske konsekvenser, sagde Casey.

Ryder Cup 2001 blev som følge af 9/11 angrebene udsat fra 2001 til 2002. Så fra at Ryder Cup blev spillet i ulige år, er det nu i lige år, mens damernes Solheim Cup skiftede fra lige år til ulige år.

42-årige Paul Casey har spillet Ryder Cup fire gange i 2004, 2006, 2008 og 2018. Han er nr. 24 på verdensranglisten, der på ubestemt tid er sat på pause.

Paul Casey og Tyrrell Hatton under Ryder Cup 2018 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.